Oppstartsdugnad på Trollheimshytta 13. - 17. juni 2022

Dugnad

Fra dato
13. juni kl. 08:45
Til dato
17. juni kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Dugnad, Rydding, Male, Vaske, Rydde, Fikse, Re, Ordne, Snekre.
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trollheimen (se kart)

På Trollheimshytta i midten av ville og vakre Trollheimen er det mange interessante oppgaver vi trenger hjelp til å få utført før sommersesongen starter. Vi skal vaske golv, re opp senger og rydde rundt husene etter vinteren. Vi skal olje utemøbler og platter. Vi skal snekre og male inne og ute, blant anna montere baderomsplater i herredusjen. Vi skal klargjøre tomta til en gapahuk som skal settes opp, så da grave vi ut tomta for hånd, og tar vare på torva som skal brukes på taket etterpå. Torsdag 16. kommer helikopteret med matvarer og materialene til gapahuken, og da er det godt med mange hender til å få alt i hus. Det er også behov for å male vinduskarmer og vinduer i hovedhytta og sjølhusholdet. 

I år er det ikke vann i Gråsjøen. Det betyr at det ikke er båtskyss, så alle må gå 16 km for å komme til hytta. De som skal delta på dugnaden må derfor være i stand til å gå innover i vanlig tempo med egen sekk på ryggen. Det er grei sti det meste av veien, og noe myr innimellom. Vi beregner å bruke 5 - 6 timer på turen innover. På grunn av denne gåturen inn og ut, regnes dugnaden som krevende. Dersom du er frisk og rask og har lyst til å bidra, er du hjertelig velkommen som deltaker på dugnad!

Avreise fra TT-brygga i Sandgata 30 mandag 13. juni kl 8.45, retur fredag ettermiddag. TT sørger ellers for mat og overnatting. Ta med turklær etter forholdene, arbeidsklær som tåler malingsflekker, lakenpose/sengetøy og toalettsaker.  Dugnaden blir leda av Eskil Følstad, Jostein Gravås og verskapet Elisabeth og Didrik på hytta. 

 

Oppstartsdugnad på Trollheimshytta 13. - 17. juni 2022

På Trollheimshytta i midten av ville og vakre Trollheimen er det mange interessante oppgaver vi trenger hjelp til å få utført før sommersesongen starter. Vi skal vaske golv, re opp senger ...

Kontaktinformasjon: