Familiecamp på Storerikvollen

Arrangement

Fra dato
10. juli kl. 08:00
Til dato
15. juli
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Arrangement, Familieleir, Familiecamp, Sommerferie, Skolefri, Sylan, Nedalshytta, Turkatalog2022_Familietur
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh (se kart)
Turkode
41000
Dette arrangementet er over!

I naturskjønne omgivelser ved Storerikvollen kan barnefamilier få en topp uke i sommerferien ved å delta på ulike turer og aktiviteter i regi av Barnas Turlag. Dette blir stas!

Barnas Turlag ønsker barnefamilier velkommen til fjells. På Storerikvollen er det denne uka duket for aktiviteter og turer spesielt tilrettelagt for barnefamilier. Overnatting blir på Storerikvollen, som på dette tidspunktet er betjent. Måltider vil bli servert på hytta.

Det blir mulighet for bading, bygging av sandslott på sandstranda, natursti, kortere og lengre turer, fisking, ulike ballaktiviteter, popcorn på bål, eventyr i lavvo, samt mye lek og moro. Egne aktivitetslederfamilier kommer med forslag til aktiviteter denne uka som man kan delta på, og sammen med andre barn er det ofte mye artigere å være på tur :)

Storerikvollen er godt tilrettelagt for barnefamilier. Fra parkeringa er det 4 km kjerrevei frem til hytta, som fint kan trilles, sykles, eller gås.

Les mer om Storerikvollen her

Aldersgruppe: 0-12 år med foreldre/foresatte  

Priser er i henhold til TT`s prisliste for betjente hytter:

Barn medlem: kr 1600,-
Barn ikke-medlem: kr 2500,-

Ungdom (13-26år) medlem: kr 2750,-
Ungdom (13-26år) medlem: 4000,-

Voksen medlem: kr 4950,-
Voksen ikke-medlem: kr 6950,-

Beløpet betales direkte på hytta.

Alle måltider, overnatting og turledere/aktivitører er med i prisen! Unikt tilbud for de påmeldte barnefamiliene.

Støtt Trondhjems Turistforening sitt tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0–12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1350,- Du kan lese mer om medlemskap her.

Denne turen har noen subsidiere deltakerplasser for deg som ønsker å delta men ikke har økonomisk kapasitet. Send en mail til silje.fossen@dnt.no. Forespørselen behandles konfidensielt.

Smittevernstiltak på turer og hytter

Deltakere må selv ta ansvar for å overholde god avstand til hverandre og ellers ta hensyn slik at det er god plass og god køkultur på hyttene og på tur. 

Våre turledere og hyttevertskap er godt informert om tiltakene, og vil hjelpe dere å få en tur der det er turopplevelsene som preger campen, og ikke Covid-19.

Se FHIs temaside for koronavirus

Mer informasjon sendes til de påmeldte.

Familiecamp på Storerikvollen

I naturskjønne omgivelser ved Storerikvollen kan barnefamilier få en topp uke i sommerferien ved å delta på ulike turer og aktiviteter i regi av Barnas Turlag. Dette blir stas! Barnas Turlag ...

Kontaktinformasjon: