Familiehelg på Storerikvollen

Arrangement

Fra dato
1. juli kl. 17:00
Til dato
3. juli
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Arrangement, , Helgetur, Hyttetur, Familiecamp
Arrangører
Trondhjems Turistforening, Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh (se kart)
Turkode
41000
Dette arrangementet har allerede startet!

I naturskjønne omgivelser ved Storerikvollen kan barnefamilier delta på ulike turer og aktiviteter i regi av Barnas Turlag. Dette blir stas!

Barnas Turlag ønsker barnefamilier velkommen til fjells. På Storerikvollen er det denne helga duket for aktiviteter og turer spesielt tilrettelagt for barnefamilier. Overnatting blir på Storerikvollen som på dette tidspunktet er betjent. Måltider vil bli servert på hytta.

Det blir mulighet for bading, bygging av sandslott på sandstranda, natursti, kortere og lengre turer, fisking, ulike ballaktiviteter, popcorn på bål, eventyr i lavvo, samt mye lek og moro.

Storerikvollen er godt tilrettelagt for barnefamilier. Det er 4 km å gå inn til hytta, og en kan velge mellom den godt tilrettelagte skogs-/traktorveien eller gå deler av veien på merket sti. Det går fint an å trille barnevogn inn til hytta eller sykle.

Les mer om Storerikvollen her

Aldersgruppe: 0-12 år med foreldre/foresatte 

Priser er i henhold til TT’s prisliste for betjente hytter:

Barn medlem: kr 640,-
Barn ikke-medlem: kr 1000,-

Ungdom (13-26 år) medlem: kr 1100,-
Ungdom (13-26år) ikke-medlem: kr 1600,-

Voksen medlem: kr 1980,-
Voksen ikke-medlem: kr 2780,-

Beløpet betales direkte på hytta.

Støtt Trondhjems Turistforening sitt tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0–12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1350,- Du kan lese mer om medlemskap her.

Turledere/aktivitører er med i prisen! Unikt tilbud for de påmeldte barnefamiliene. Faktura på hytteoppholdet vil bli sendt ut i god til før familiehelgen.

Denne turen har noen subsidiere deltakerplasser for deg som ønsker å delta men ikke har økonomisk kapasitet. Send en mail til silje.fossen@dnt.no. Forespørselen behandles konfidensielt.

Hver enkelt foreldre vil ha ansvar for sine barn under campen! Det vil være aktivitetsledere på hytta som organiserer aktiviteter for de påmeldte familiene.

Smittevernstiltak på turer og hytter

Deltakere må selv ta ansvar for å overholde god avstand til hverandre og ellers ta hensyn slik at det er god plass og god køkultur på hyttene og på tur. 

Våre turledere og hyttevertskap er godt informert om oppdaterte tiltak når sommeren kommer, og vil hjelpe dere å få en tur der det er turopplevelsene som preger campen, og ikke Covid-19.

Se FHIs temaside for koronavirus

Mer informasjon sendes til de påmeldte

Familiehelg på Storerikvollen

I naturskjønne omgivelser ved Storerikvollen kan barnefamilier delta på ulike turer og aktiviteter i regi av Barnas Turlag. Dette blir stas! Barnas Turlag ønsker barnefamilier velkommen til fjells. På Storerikvollen ...

Kontaktinformasjon: