Fersking på hytte for småbarnsfamilier på Nedalshytta

Fellestur

Fra dato
8. juli kl. 15:00
Til dato
10. juli
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fersking, Barnefamile, Nedalshytta, Sylan, Turkatalog2022_Ferskingtur
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turkode
41000
Dette arrangementet er over!

Har du aldri vært på DNT-hytte før og er usikker på konseptet? Eller har du fått barn og ønsker å komme i gang med hytte-besøk igjen, men er usikker på hvordan det er å ta med barn på DNT-hytte?

Denne helga blir det flere fersking-familier som tester hytte-livet sammen. I tillegg blir det med erfarne familier som kan veilede og gi råd. 

Aktiviteter legges opp etter ønske og behov, det viktigste er å være sammen på fjellet, og å møte andre i samme situasjon. 

Til Nedalshytta kjører du helt frem, og det er fint å trille eller leke rundt hytteveggen. Det finnes fine bade-kulper, Neklumpen er et fint turmål for de største av de minste barna og stranda ved Nesjøen er alltid et spennene turmål. 

Dette blir en super helg i fjellet!

Aldersgruppe: Småbarnsfamilier  

Priser er i henhold til TT’s prisliste for betjente hytter:

Barn medlem: kr 640,-
Barn ikke-medlem: kr 1000,-

Ungdom (13-26 år) medlem: kr 1100,-
Ungdom (13-26år) ikke-medlem: kr 1600,-

Voksen medlem: kr 1980,-
Voksen ikke-medlem: kr 2780,-

Beløpet betales direkte på hytta.

Støtt Trondhjems Turistforening sitt tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0–12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1350,- Du kan lese mer om medlemskap her.

Turledere/aktivitører er med i prisen! Unikt tilbud for de påmeldte barnefamiliene. Faktura på hytteoppholdet vil bli sendt ut i god til før familiehelgen.

Denne turen har noen subsidiere deltakerplasser for deg som ønsker å delta men ikke har økonomisk kapasitet. Send en mail til silje.fossen@dnt.no. Forespørselen behandles konfidensielt.

Hver enkelt foreldre vil ha ansvar for sine barn under campen! Det vil være aktivitetsledere på hytta som organiserer aktiviteter for de påmeldte familiene.

Smittevernstiltak på turer og hytter

Deltakere må selv ta ansvar for å overholde god avstand til hverandre og ellers ta hensyn slik at det er god plass og god køkultur på hyttene og på tur. 

Våre turledere og hyttevertskap er godt informert om oppdaterte tiltak når sommeren kommer, og vil hjelpe dere å få en tur der det er turopplevelsene som preger campen, og ikke Covid-19.

Se FHIs temaside for koronavirus

Mer informasjon sendes til de påmeldte

Kontaktinformasjon: