30. mai - 3. juni 2022: Takdugnad, vindusfiksing og utearbeid på Gjevilvasshytta, Norges vakreste turisthytte!.

Dugnad

Fra dato
30. mai kl. 08:30
Til dato
3. juni kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Dugnad, Vedlikeholdsarbeid, Vaske, Taklegging, Utearealer, Vindusmaling
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trollheimen (se kart)
Dette arrangementet er over!

De siste årene har vi jobba mye med å legge nye tak på Gjevilvasshytta. Denne våren fortsetter vi med en del av taket på Tingstua. Denne delen av Gjevilvasshytta vart bygd på Syrstad i Meldal i 1740. Så vart den kjøpt av TT i 1949, og satt opp på nåværnede sted i 1950. Her skal torva av, og den gamle eternitten fjernes på forskriftsmessig vis. Så legger vi ny papp og knottplast, og legger torva på plass igjen.

Vi skal også fortsette med vedlikehold av vinduer, så dersom du har lyst til å skrape, kitte og male, er det bare å melde seg på! I tillegg skal vi vaske, re, og ordne litt inne, og rake, rydde og fikse utedørs. Vi vil også gjerne ha med en person som kan tenke seg å lage mat til oss alle under dugnaden. 

Det blir felles avreise fra TT-brygga i Sandgata 30 kl 9 mandag morgen. Det blir fire overnattinger på hytta. Vi returnerer til Trondheim fredag kveld, senest kl 20. (Vanskelig å gi nøyaktig tid på returen.) Ta med arbeidsklær, toalettsaker og lakenpose. TT sørger for transport, mat og overnatting. 

Alle som har lyst til å bidra for å gjøre landets vakreste turisthytte enda bedre, er hjertelig velkomne!

Dugnaden blir leda av Jostein Gravås og Eskil Følstad. 

30. mai - 3. juni 2022: Takdugnad, vindusfiksing og utearbeid på Gjevilvasshytta, Norges vakreste turisthytte!.

De siste årene har vi jobba mye med å legge nye tak på Gjevilvasshytta. Denne våren fortsetter vi med en del av taket på Tingstua. Denne delen av Gjevilvasshytta vart bygd ...

Kontaktinformasjon: