Friluftstrim på Kattem

Annet

Dato
26. januar kl. 13:30 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Annet, , Balansetrening, Styrketrening, Friluftstrim
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Dette arrangementet er over!

Få selvtillitt til å gå turer på egenhånd i naturen gjennom hyggelig samvær og trim med turglade mennesker på Kattem! Ta med en venn, eller nabo eller kom alene. Onsdager arrangeres det også Friluftstrim i Ilaparken. Du velger selv hvor du vil delta. 

Trimtilbudet har fokus på styrke- og balansetrening som øker evnen til å gå tur i ulendt terreng. Vi trener sammen og motiverer hverandre. Alle øvelsene kan tilpasses forskjellige nivåer og vanskelighetsgrader, slik at helt ferske kan trene sammen med de sprekeste og alle får utbytte av treningen. Gruppeledere gjennomfører oppvarming, og viser øvelser vi gjør sammen, og kommer med gode tips til hvordan du kan tilpasse treningen. Hvor tøff treningen blir, er opp til deg, og alle øvelsene kan tilpasses erfaring og dine forutsetninger. I 10 uker vil studenter fra NTNU fysioterapilinjen ha praksis på trimmen. 

Praktisk informasjon 

Ukedag og tidspunkt: Onsdager kl. 13:30-14:30 

Oppmøte: Utenfor Kattem Frivilligsentral, nærmeste bussholdeplass er Kattemsenteret. 

Dette er et drop-in tilbud, så du slipper å melde deg på trimmen. Har du spørsmål om trimmen kan du ringe oss på 73 92 42 00 eller sende en mail til silje.fossen@dnt.no. 

Ta på og ta med: Klær etter været som du kan bevege deg fritt i. Ha gjerne med litt ekstra klær i tilfelle det er kaldt. Ha på sko som sitter god på, gjerne joggesko. Når det blir kaldt kan det være fint med piggsko eller brodder på isen, og ta gjerne med litt ekstra tøy så du ikke fryser mens vi trener. Drikkeflaske med vann, og termos med noe varmt hvis du ønsker. 

Vi møtes hver onsdag 19.januar-6.april for hyggelig og sosial trim. Grunnet Corona er det ikke mulig å delta dersom man har forkjølelsessymptomer eller man er i karantene.  

Friluftstrim på Kattem arrangeres i samarbeid med Kattem Frivilligsentral.

Velkommen! 

Kontaktinformasjon: