Dugnad på nye Ramsjøhytta 7. - 11. mars 2022

Dugnad

Fra dato
7. mars kl. 08:30
Til dato
11. mars kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Dugnad, Snekring, Golvlegging, Rydding, Maling
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh (se kart)

Ramsjøhytte ligger flott til ved Ramsjøen 775 m.o.h. Dette er den sjølbetjente hytta i TT med flest overnattinger, 1600 - 1800 i året. Her er vi i ferd med å bygge ny hytte. Grunnarbeidene til denne ble gjort ferdig høsten 2020, og sia august 2021, har Kube entreprenør jobba hardt med å sette opp byggesettet fra Rindalshytter. De er nesten ferdige, så nå er det en del innvendig arbeid som gjenstår. Vi skal legge golv i 4 mindre rom, vi skal snekre noen benker og vi skal montere prefabrikerte senger. Av erfaring vet vi at det også dukker opp andre oppgaver. Vi ønsker derfor å ha med oss folk som er glade i å snekre og fikse og ordne, og vi trenger også en person som kan hjelpe oss med matlaging til resten av dugnadsgjengen.

Det er full vinter i mars, og det kan være riktig kaldt og vindfullt, så det gjelder å kle seg etter forholdene. Arbeidet vil foregå innendørs i den delvis oppvarma nyhytta. Vi skal bo i den gamle hytta. Vi må ha med skiutstyr sjøl om det blir skuterskyss inn og ut. Vi må også ha med hodelykt, toalettsaker, sengetøy/lakenpose og arbeidsklær som tåler en malingsskvett. 

Dugnaden blir leda av Jostein Gravås og Eskil Følstad.

Dugnad på nye Ramsjøhytta 7. - 11. mars 2022

Ramsjøhytte ligger flott til ved Ramsjøen 775 m.o.h. Dette er den sjølbetjente hytta i TT med flest overnattinger, 1600 - 1800 i året. Her er vi i ferd med å bygge ny ...

Kontaktinformasjon: