Mini-Newtoncamp 10-13 år Gjevilvasshytta 14.-17.august

Arrangement

Fra dato
14. august kl. 08:00
Til dato
17. august
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Dnt-Skolefri, Trollheimen, Newtoncamp, 5-7-Klasse, Dntskolefri
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh, Trollheimen (se kart)
Turkode
42011

Bli med på sommerens kuleste fjellferie! Med Gjevilvasshytte som base, kombinerer vi forskerglede med turglede og lager en sosial, lærerik og spenstig uke til fjells.

Mellom frokost og middag er vi ute, og gjerne etter middag også. De fleste dagene drar vi på en liten fjelltur, men tar oss god tid underveis til å studere det som finnes rundt oss. Vi legger inn lange stopp med ulike leker og realfagsaktiviteter.

Program for mini-Newtoncampen:

Søndag: Felles bussreise opp til hytta, innlosjering og bli-kjent-leker.  Vi rusler en ettermiddagstur opp langs Røstbekken, bygger barkebåter og arrangerer barkebåt-race. Gjennom hele dagen og kvelden legger vi opp til ulike aktiviteter og leker som f.eks Mafia, Robotleken, Fotleken og Stratego.
Mandag: Denne dagen går vi i retning Heimre Gjevilvasskam. De sprekeste får tilbud om å gå til toppen om været tillater det. I løpet av dagen finner vi også tid til å løse badehette-gåta, "mysteriet med den magiske kjeden" samt ulike leker.
Tirsdag: Aktivitetsdag på sandstranda ved Raudøra med lagkonkurranse og ulike newtonutfordringer, som escape til fjellduk, slipp et egg fra skrenten uten å knuse det og flygende poteter. Kvelden brukes til quiz og kanskje klarer vi å skyte opp en kjemi-rakett?
Onsdag: Lagfinale i sammenheng med aktivitetsdagen, før rydding og hjemreise.

 

NB! Dette er grovprogrammet. Endringer vil forekomme etter vær, forhold og deltakerne sine forutsetninger for å oppnå en best mulig camp-uke.

Bli med på sommerens store opplevelse du også!

Sted: Gjevilvasshytta i Trollheimen
Pris: Medlem kr 3150,- og ikke-medlemmer kr 4000,- 

Prisen inkluderer transport tur / retur Gjevilvasshytta fra TT-kontoret i Sandgata 30, alle måltider på hytta, overnatting, alt materiell til eksperimenter og undersøkelser. Godis og lignende må hver enkelt ta med selv. Det er oppmøte på TT-brygga fra morgenen av på mandag, og så returnerer deltakerne til TT-brygga fredag ettermiddag omkring 15:30. Det er med egne ledere som følger deltakerne hele tiden og gjennomfører aktiviteter underveis på campen.

Mer informasjon sendes til de påmeldte.

Mini-Newtoncamp 10-13 år Gjevilvasshytta 14.-17.august

Bli med på sommerens kuleste fjellferie! Med Gjevilvasshytte som base, kombinerer vi forskerglede med turglede og lager en sosial, lærerik og spenstig uke til fjells. Mellom frokost og middag er ...

Kontaktinformasjon: