Newtoncamp 10-12 år Nedalshytta 27. juni - 1. juli

Arrangement

Fra dato
27. juni kl. 08:00
Til dato
1. juli
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Dnt-Skolefri, Sylan, Newtoncamp, 5-7-Klasse, Dntskolefri
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh, Trollheimen (se kart)
Turkode
42011
Dette arrangementet er over!

Bli med på sommerens kuleste fjellferie! Med Nedalshytta som base, kombinerer vi forskerglede med turglede og lager en sosial, lærerik og spenstig uke til fjells.

Vi er ute hver dag mellom frokost og middag, og gjerne om kvelden også. De fleste dagene drar vi på en liten fjelltur, men tar oss god tid underveis til å studere det som finnes rundt oss. Vi legger inn lange stopp med ulike leker og realfagsaktiviteter.

Program for Newtoncamp-uka:

Mandag: Felles bussreise til Nedalshytta. Vel fremme blir det innlosjering og bli-kjent-leker, og en ettermiddags-/kveldstur til Neklumpen. Gjennom hele dagen og kvelden legger vi opp til ulike aktiviteter og leker som f.eks månelanding, evolusjonsleken, robotleken, og stratego.
Tirsdag: Vi går i retning svenskegrensen, og bruker dagen på å visualisere naturlig utvalg ved hjelp av twist. Vi finner også tid til utfordringen "egget vs. skrenten" vol 2. Gjennom hele dagen og kvelden legger vi opp til ulike aktiviteter og leker som f.eks Sardinmamma, nærgjemsel, naturbingo og Stratego.
Onsdag: Denne dagen går vi retning Storsola. De sprekeste får tilbud om å gå til toppen om været tillater det. I løpet av dagen gjør vi aktiviteter som Orlandos oppdrag, Stratego og Kims lek.
Torsdag: Aktivitetsdag på stranda med kanopadling og lagkonkurranse, samt newton-utfordringer som Fiskekroken, bygging av musefellebil og Umulig-quizen. Kvelden brukes til Einsteins gåte og leker.
Fredag: Lagfinale i sammenheng med aktivitetsdagen, før rydding og hjemreise.

NB! Dette er grovprogrammet. Endringer vil forekomme etter vær, forhold og deltakerne sine forutsetninger for å oppnå en best mulig camp-uke.

Bli med på sommerens store opplevelse du også!

Sted: Nedalshytta i Sylan

Pris: Medlem kr 3.700,- og ikke medlemmer kr 4.800,- 

Prisen inkluderer transport tur / retur Nedalshytta fra TT-kontoret i Sandgata 30, alle måltider på hytta, overnatting osv. Godis og lignende må hver enkelt ta med selv. Det er oppmøte på TT-Brygga fra morgenen av på mandag, og så returnerer deltakerne til TT-Brygga fredag ettermiddag omkring 16:00. Det er med egne ledere som følger deltakerne hele tiden og gjennomfører aktiviteter underveis på campen.

Støtt Trondhjems Turistforening sitt tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0–12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1335,- Du kan lese mer om medlemskap her.

Denne turen har noen subsidierte deltakerplasser for deg som ønsker å delta, men ikke har økonomisk kapasitet. Send en mail til silje.fossen@dnt.no. Forespørselen behandles konfidensielt.

Smittevernstiltak på turer og hytter

Deltakere må selv ta ansvar for å overholde god avstand til hverandre og ellers ta hensyn slik at det er god plass og god køkultur på hyttene og på tur. 

Våre turledere og hyttevertskap er godt informert om tiltakene. De vil hjelpe dere å få en tur der det er turopplevelsene som preger oppholdet, og ikke Covid 19.

Se FHIs temaside for koronavirus

Mer informasjon sendes til de påmeldte.

 

Newtoncamp 10-12 år Nedalshytta 27. juni - 1. juli

Bli med på sommerens kuleste fjellferie! Med Nedalshytta som base, kombinerer vi forskerglede med turglede og lager en sosial, lærerik og spenstig uke til fjells. Vi er ute hver dag ...

Kontaktinformasjon: