RETT UT - Huletur til Finn-Pålstuggu

Fellestur

Dato
1. juni kl. 17:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Dette arrangementet er over!

Vi går en tur til hulen Finn-Pålstuggu. Dette er ei hule i berget som har gjort nytte som skjul i flere sammenhenger, våde til Finn-Pål, og senere som gjemmested av motstandsarbeidere under andre verdenskrig. 

Oppmøte: Klokka 17:30, parkeringsplassen på Saksvikvollen. Parkering på stedet. 

Varighet: ca 3 timer

Lengde: Ca. 6 km

Påmelding: Vi ber om at man viser hensyn til deltakere, holder seg hjemme dersom man er syk, og følger rutiner for god håndhygiene. 

Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke!

Om RETT UT - turene: 

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid tirsdager kl. 11.00, og turer på kveldstid onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. 

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer. 

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet til koronasituasjonen, og går på både kjente og ukjente stier i Trondheims-området. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk. 

Alle RETT UT - turer er gratis 

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no