RETT UT - Pilegrimsleden Lian til Nidarosdomen

Fellestur

Dato
30. mars kl. 17:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Dette arrangementet er over!

Bli kjent med nye snarveier og stier fra Lian og hele veien ned til byen. Pilegrimsleia er godt merka hele veien, og tar en fin og ikke særlig snar vei ned. Bruk piggsko/brodder hvis det er glatt, og husk hodelykt. 

Oppmøte: Klokka 17:30, Lian trikkeholdeplass. Dette er en A-til-B tur hvor vi anbefaler at du ankommer med trikk. Det er mulig å parkere ved Lianvatnet, vi avslutter turen i Midtbyen så da kan du ta trikk til Lian for å hente bilen. 

Varighet: 3 timer

Lengde: 8 km

Påmelding: Vi ber om at man viser hensyn til deltakere, holder seg hjemme dersom man er syk, og følger rutiner for god håndhygiene. 

Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke!

Om RETT UT - turene: 

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid tirsdager kl. 11.00, og turer på kveldstid onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. 

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer. 

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet til koronasituasjonen, og går på både kjente og ukjente stier i Trondheims-området. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk. 

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no