RETT UT - Granåsen til Sverresborg

Fellestur

Dato
29. mars kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Dette arrangementet er over!

Vi går pilgrimsleden fra Granåsen via Lian til Sverresborg. På Lian blir det matpause. RettUt-turen avsluttes på Sverresborg. Turleder vil gå tilbake til Granåsen, blir du med tilbake blir turen ca. 4 timer, og noe lengre. Kan være glatt - så husk piggsko/brodder. Husk også noe å sitte på og varme klær

Oppmøte: Klokka 11:00, Granåsen VM-anlegg, buss 2 til Bjørndalstoppen, bytt til buss 23 som går hit.  Det er mulig å parkere, men merk at det er mulig å avslutte turen på Sverresborg etter 3 timer. Går du tilbake til Granåsen blir det en time lengre. 

Varighet: 3 timer

Lengde: 8 km (13 med retur)

Påmelding: Vi ber om at man viser hensyn til deltakere, holder seg hjemme dersom man er syk, og følger rutiner for god håndhygiene. 

Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke!

Om RETT UT - turene: 

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid tirsdager kl. 11.00, og turer på kveldstid onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. 

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer. 

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet til koronasituasjonen, og går på både kjente og ukjente stier i Trondheims-området. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk. 

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no