RETT UT - Sponhuset fra Rotvoll

Fellestur

Dato
2. februar kl. 17:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Dette arrangementet er over!

Fin tur fra Rotvoll langs Trondheimsfjorden til Sponhuset. Denne delen av Ladestien er ikke veldig kupert, men omgitt av vakker natur med trær og utsikt over fjorden. Vi går mot Sponhuset, tar en god rast der, og vandrer tilbake til Rotvoll. Husk å ta med drikke og matpakke, er Sponhuset åpent kan du kjøpe deg noe der. Husk brodder og hodelykt. 

Oppmøte: Klokka 17:30 Rotvollfjæra parkeringsplass. Buss 11 til Rotvoll, ca. 10 minutters gange, eller parker på stedet. 

Varighet: ca 3 timer

Lengde: Ca. 6 km

Påmelding: Vi ber om at man viser hensyn til deltakere, holder seg hjemme dersom man er syk, og følger rutiner for god håndhygiene. 

Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke!

Om RETT UT - turene: 

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid tirsdager kl. 11.00, og turer på kveldstid onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. 

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer. 

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet til koronasituasjonen, og går på både kjente og ukjente stier i Trondheims-området. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk. 

Alle RETT UT - turer er gratis 

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no