RETT UT - Trugetur til Schølberghytta

Fellestur

Dato
25. januar kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Dette arrangementet er over!

Pga. lite snø og usikkert føre må du ha med både truger og brodder. Dersom det er lite snø der vi skal gå tilpasser vi løypa og går blåtur på brodder. Det er svært glatt der det er is, så det er ikke anbefalt å delta dersom man ikke har brodder eller piggsko. 

Vi går vintertur på truger til Schølberghytta. Vel fremme tar vi en rast, så ha med deg niste og sitteunderlag. Som medlem i TT kan du leie truger rimelig i vår turbutikk i Sandgata 30. Butikken åpner 10:00, så det kan være lurt å avtale leie før du skal på tur. 

Oppmøte: Klokka 11:00, parkeringsplassen i Gramskaret. Hit går det ikke buss, men det er mulig å parkere på stedet. 

Varighet: 3 timer

Lengde: Ca. 6 km

Påmelding: Vi ber om at man viser hensyn til deltakere, holder seg hjemme dersom man er syk, og følger rutiner for god håndhygiene. 

Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke!

Om RETT UT - turene: 

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid tirsdager kl. 11.00, og turer på kveldstid onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. 

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer. 

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet til koronasituasjonen, og går på både kjente og ukjente stier i Trondheims-området. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk. 

Alle RETT UT - turer er gratis 

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no