RETT UT - Sentrumsrunden i Klæbu

Fellestur

Dato
18. januar kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Dette arrangementet er over!

Vi går Sentrumsrunden i Klæbu, en nærtur på til sammen 6 km som passer for de aller fleste fordi den går på stier og fortau, og med flott terreng. Langs runden vil vi se på ulike informasjonstavler med lokalhistorisk stedsinformasjon. 

Oppmøte: Klokka 11:00, Klæbu kulturhus. Buss 1 til Tillerterminalen, bytt til buss 72 til Klæbu sentrum. Bussen stanser på andre siden av veien for kulturhuset. 

Varighet: ca 3 timer

Lengde: 6 km

Påmelding: Vi følger smittevernsreglene, og det er derfor ikke mulig å delta på denne turen om man ikke har registert seg på forhånd. Vi ber om at man viser hensyn til deltakere, holder seg hjemme dersom man er syk, og følger rutiner for god håndhygiene. 

Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke!

Om RETT UT - turene: 

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid tirsdager kl. 11.00, og turer på kveldstid onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. 

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer. 

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet til koronasituasjonen, og går på både kjente og ukjente stier i Trondheims-området. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk. 

Alle RETT UT - turer er gratis 

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no