Avlyst SENIOR Yoga og fjellretreat på Gjevilvasshytta

Kurs

Fra dato
20. juni kl. 11:00
Til dato
22. juni
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Kurs, Temakurs, Turkatalog2022_Yogatur, Fottur, Fjelltur, Helgetur, Hyttetur
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh, Trollheimen (se kart)
Turkode
40052
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Velkommen til tre dager med påfyll til kropp og sjel.

I vakre omgivelser inviteres du til yoga og dype åndedrag, fjell og naturopplevelser – en uslåelig kombinasjon for restitusjon og hvile, energipåfyll og fornyelse.

Retreat betyr tilbaketrekning, la oss synke inn i roen av fjell, natur, yoga og dyp tilstedeværelse. Vi tilrettelegger yoga for den voksne kroppen.

 

MANDAG 20.JUNI

11.00              oppmøte og registrering

12.30 – 14.00 Myk dynamisk yoga med avspenning (yoga UTE om været tillater det) 90 min

14.00              Lunsj/Fjelltur/Avslapning

17.45 - 19.15  Yin yoga. Gi slipp på stress, lindre spenninger, finne god hvile for en restorativ energiboost. Oppmerksomhet på skuldre, nakke og bryst. 90 min

19.30               Middag; 3-retters

 

TIRSDAG 21.JUNI

07.30             God morgen yoga, lett og rolig dynamisk flyt, tilpasser øvelser med stol for den som vil. Dype pusteøvelser for å få i gang kroppen og energi til dagen. (Kan flyttes                        til etter frokost om gruppa ønsker det) 60 min

8.45               Frokost, smøre matpakke til lunsjen

Tur i fjellet for den som vil

17.45 - 19.15 Yin yoga, mykne hoftene og bevegelse av ryggsøylen. Vi tilpasser med utstyr som støtter opp for dyp avspenning. 90 min

19.30              Middag; 3-retters

 

ONSDAG 22.JUNI

07.30             God morgen yoga, myk rolig dynamisk flyt, oppmerksomhet på styrke og balanse (Kan flyttes til etter frokost om gruppa ønsker det) 60 min

08.45             Frokost, smøre matpakke til lunsjen

Tur i fjellet for den som vil

Utsjekk og hjemreise

 

MYK YOGA FLYT tilpasses alle. Vi tar i bruk hele kroppen, inviterer hjertet med inn i yoga praksisen og lar sinnet få hvile. Vi finner vår dype pust, leker med myke bevegelser, kjernestyrken og balansen, avslutter alltid med en deilig avspenning.

I senioryoga tar vi hensyn til stive rygger, slitne hofter, vonde knær og spenninger i nakke og skuldre. Med andre ord, kjenner du deg igjen i dette er det helt vanlig å oppleve utfordringer i en voksen og godt levd kropp. Yoga er for alle, og har til hensikt å løsne det stive, mykne det som er anspent og styrke det som er ustødig. Bruk av stol kan for eksempel avlaste vaktbelastning på ledd for en bedre opplevelse av yoga. For deg som er i supergod form skal du også få de utfordringene du trenger for å oppleve yoga som nyttig, hensiktsmessig og deilig.

YIN YOGA er en restorativ hvilende yogaform, som styrker nervesystemet, immunforsvaret, virker regulerende på hormonsystemet og sirkulasjonssystemet. Ved å gi slipp på de dype spenningene som sitter i kroppens bindevev kan vi blant annet oppleve mer velvære, mer balansert energi og bedre søvnkvalitet. Med deg på reisen på yogamatta får du med deg deilig musikk, litt poesi og tilpassede dufter fra naturens skattekiste, rene eteriske oljer.

Vi har alt av utstyr, yogamatter, bolster, klosser, belter og tepper. Du får utdelt ditt eget sett med yoga utstyr som du selv tar vare på under oppholdet. Ta gjerne med ditt eget utstyr om du foretrekker dette.

Ingrid, som vil være vår instruktør disse dagene, er utdannet yogalærer, yogaterapeut og har undervist innen alle former for trening og yoga siden 1987. Hun driver sitt eget yogastudio i Trondheim - Yogaens Hus.

Dersom behov for spesiell tilpasning, individuell tilrettelegging, behov for å gå i dybden på enkelte øvelser kan ta direkte kontakt med Ingrid i forkant eller under oppholdet.

Mer om Ingrid og yoga kan du lese her: Yoganshus

Mer om Ingrid og eteriske oljer kan du lese her: Holistiskhelse                       

Pris u/reise medlem kr. 3.960,-

Pris u/reise ikke medlem/veiledende kr.4.760,-

Prisene inkluderer: Overnatting, yogakurs og alle måltider (Dag 1: lunsj og tre retters middag med kaffe i peisestua, Dag 2: frokost, niste/fylt termos og tre retters middag med kaffe i peisestua, Dag 3: frokost og niste/fylt termos).  

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: generelle vilkår fellesturer

 

SENIOR Yoga og fjellretreat på Gjevilvasshytta

Velkommen til tre dager med påfyll til kropp og sjel. I vakre omgivelser inviteres du til yoga og dype åndedrag, fjell og naturopplevelser – en uslåelig kombinasjon for restitusjon og ...

Kontaktinformasjon: