Yoga og fjellretreat på Nedalshytta

Kurs

Fra dato
19. august kl. 11:00
Til dato
21. august
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Kurs, Temakurs, Turkatalog2022_Yogatur, Fottur, Fjelltur, Helgetur, Hyttetur,
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh (se kart)
Turkode
40035

Velkommen til tre dager med påfyll til kropp og sjel. I vakre omgivelser inviteres du til yoga og dype åndedrag, fjell og naturopplevelser – en uslåelig kombinasjon for restitusjon og hvile, energipåfyll og fornyelse. Retreat betyr tilbaketrekning, la oss synke inn i roen av fjell, natur, yoga og dyp tilstedeværelse.

FREDAG 19.august

11.00               Oppmøte og registrering

12.30 – 14.00  Myk yoga fjellflyt (yoga UTE om været tillater det) 90, min.

14.00               Lunsj/fjelltur/avslapning

17.45 - 19.15   Yin yoga - Smelt inn i din yin, restorativ energiboost, 90 min.

19.30                Middag; 3-retters.

 

LØRDAG 20.august

07.00 - 08.15   God morgen yoga, myk rolig dynamist flyt, 75 min.

08.30               Frokost, smøre matpakke til lunsjen

Tur i fjellet for den som vil.

17.45 – 19.15  Yin yoga - Happy Hips,90 min.

19.30               Middag; 3-retters

 

SØNDAG 21.august

07.00 - 08.15   God morgen yoga, myk rolig dynamisk flyt, 75 min.

08.30                Frokost, smøre matpakke til lunsjen

Tur i fjellet for den som vil

Utsjekk og hjemreise

 

MYK YOGA FLYT tilpasses alle. Vi tar i bruk hele kroppen, inviterer hjertet med inn i yoga praksisen og lar sinnet få hvile. Vi finner vår dype pust, leker med myke bevegelser, kjernestyrken og balansen, avslutter alltid med en deilig avspenning.

YIN YOGA er en restorativ hvilende yogaform, som styrker nervesystemet, immunforsvaret, virker regulerende på hormonsystemet og sirkulasjonssystemet. Ved å gi slipp på de dype spenningene som sitter i kroppens bindevev kan vi blant annet oppleve mer velvære, mer balansert energi og bedre søvnkvalitet.

Med deg på reisen på yogamatta får du med deg deilig musikk, litt poesi og tilpassede dufter fra naturens skattekiste, rene eteriske oljer.

Vi har alt av utstyr, yogamatter, bolster, klosser, belter og tepper. Du får utdelt ditt eget sett med yoga utstyr som du selv tar vare på under oppholdet. Ta gjerne med ditt eget utstyr om du foretrekker dette.

Ingrid, som vil være vår instruktør disse dagene, er utdannet yogalærer, yogaterapeut og har undervist innen alle former for trening og yoga siden 1987. Hun driver sitt eget yogastudio i Trondheim - Yogaens Hus.

Ingrid tilbyr på denne turen også AromaTouch som er en mild massasje teknikk med svært lett berøring og ved bruk av eteriske oljer. Kr 700,- for 60 minutt velvære aromaterapi som kommer i tillegg til deltageravgiften og bestilles og betales direkte til Ingrid på vipps 99734673. 

Dersom behov for spesiell tilpasning, individuell tilrettelegging, behov for å gå i dybden på enkelte øvelser kan ta direkte kontakt med Ingrid i forkant eller under oppholdet.

Mer om Ingrid og yoga kan du lese her: Yoganshus

Mer om Ingrid og eteriske oljer kan du lese her: Holistiskhelse       

          

Pris u/reise medlem kr. 3.960,-

Pris u/reise ikke medlem/veiledende kr.4.760,-

Prisene inkluderer: Overnatting, yogakurs og alle måltider (Dag 1: lunsj og tre retters middag med kaffe i peisestua, Dag 2: frokost, niste/fylt termos og tre retters middag med kaffe i peisestua, Dag 3: frokost og niste/fylt termos).  

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: generelle vilkår fellesturer

 

 

 

Yoga og fjellretreat på Nedalshytta

Velkommen til tre dager med påfyll til kropp og sjel. I vakre omgivelser inviteres du til yoga og dype åndedrag, fjell og naturopplevelser – en uslåelig kombinasjon for restitusjon og ...

Kontaktinformasjon: