Aketur til Estenstadhytta

Fellestur

Dato
22. januar kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Aketur, Barnasturlagtrondheimøst, Estenstadhytta
Arrangører
Barnas Turlag Trondheim Øst, Trondhjems Turistforening
Dette arrangementet er over!

Bli med på en rå akeopplevelse ned fra Estenstadhytta! Slitet opp bakkene er glemt i det vi setter utfor på vei ned igjen!

Fra Bekken parkering er det vinterbrøytet vei opp til Esenstadhytta. Vanligvis strøs bare halve veien (dersom det er behov for strøing), noe som gjør denne veien til et ypperlig aketurmål. Vi møtes ved Bekken og går samlet opp til hytta. Tempoet er ikke høyere enn at alle klarer å henge med, også de som må dra barn opp bakkene mens de sitter på rattkjelke. Det legges opp til en god rast utenfor Estenstadhytta med oppvarmende aking til barna som sliter med å vente, før vi setter utfor og får belønning for strevet på vei opp.

dato: 22. januar

klokkeslett: Oppmøte kl 11:00

hvor: Bekken parkering

Ta med: Akeredskap, -rattkjelke anbefales til de som har!  Varme klær til å ha på seg i pausen samt på vei ned, varm og kald drikke, liten matpakke. Merk! Det er hyggelig om alle handler litt på Estenstadhytta siden vi beregner rast i hytteveggen. Vertskapet på hytta vil fyre et bål i den ene gapahuken for oss. På grunn av covid, holder vi oss til gruppa, også i rasten.

Om snøen uteblir legger vi opp til fottur med samme turmål :)

Arrangementet er gratis, men på grunn av Covid-19 må vi ha påmelding på våre arrangementer. Påmelding finner du til høyre på skjermen:)

Velkommen til store og små!

PS. Alle har ansvar for egne barn på Barnas Turlag arrangement.

Kontaktinformasjon:

  • BT Trondheim Øst
  • Tlf. 73924200
  • E-post: tt@dnt.no