Avlyst Fra nord til sør i Sylan

Fellestur

Fra dato
15. juli kl. 07:30
Til dato
17. juli
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Helgetur, Fjelltur, Turkatalog2022_Hyttetilhytte
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh, Trøndelag
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Turen starter fra Bjørneggen i Stordalen.

Vi går i langstrakt stigning opp Hårrådalen, og kommer opp i høyfjellsterreng mellom Klukskaftet og Falkfangervola. Her møtes vi av en storslagen utsikt til Sylmassivet og Blåhammaren.

Fredag: Vi tar toget kl. 07.31 fra Trondheim til Meråker, videre med drosje (inkl. i prisen) til Bjørneggen. Herfra er det 24 km, 8 t. til Storerikvollen, betjent.

Lørdag: På vår vei til Nedalshytta, betjent, går vi lange partier høgt og fritt med fin utsikt til Sylmassivet og Nesjøen og Esandsjøen, 22 km. 22 km, 7-8t. 

Søndag: Her avslutter vi turen med å gå gjennom den mektige "porten" Skardøra i Skardsfjellmassivet og frem til Stugudal, 24 km, 8t. Buss tilbake tilbake til byen søndag kveld.

Kart: Norge på tvers 1:50 000.

Pris medlem u/reise kr 2.745,-

Pris ikke medlem u/reise kr 3.295,-

Disse prisene dekker turledelse, maxitaxi fra Meråker til Bjørneggen, to overnattinger, frokost og niste/termos både lørdag og søndag, samt middag fredag og lørdag kveld.

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: Generelle vilkår — Trondhjems Turistforening (tt.no)

Kontaktinformasjon: