Ramfjellet rundt

Fellestur

Fra dato
1. juli kl. 08:30
Til dato
3. juli
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Turkatalog2022_Hyttetilhytte, Fjelltur, Hyttetur,
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh, Trøndelag (se kart)
Turkode
40037
Dette arrangementet er over!

Med start og avslutning i Stordalen i Meråker legger vi opp til en tredagers tur hvor vi får med oss både Schulzhytta i Roltdalen og Skarvan nasjonalpark, samt Ramsjøhytta.

Fredag morgen: Avreise fra Trondheim med privatbiler (samkjøring) til Bjørneggen i Stordalen hvor fotturen starter. Følger sommertrase opp mot Gruvfjellet og Gilsåfjellet fram til Ramsjøhytta, selvbetjent, 15 km, 5 t.

Lørdag: Turen starter opp i et slakt, åpent fjellterreng. Ramskaret passeres mellom Fongen og Ramfjellet etter en tredel av ruta. På slutten går stien bratt ned i bjørkeskog og etter hvert storvokst gran-og furuskog i Roltdalen frem til Schulzhytta, betjent, 15 km, 6t.

Søndag: Dagens tur går i skog- og myrterreng opp øvre del av Roltdalen, passerer forbi indre del av den oppdemte Finnkoisjøen, tar over fjellet og følger gamle gruveveger ned gjennom skogen til Bjørneggen, 20 km, 7 t.

Kart: 10091 Stjørdalen i Norge-serien 1:50 000.

Disse prisene dekker turledelse, to overnattinger, frokost og niste/termos både lørdag og søndag, samt middag fredag og lørdag kveld.

Pris medlem u/reise kr 1.990,-

Pris ikke medlem u/reise kr 2.990,-  Bli medlem i DNT

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: Generelle vilkår — Trondhjems Turistforening (tt.no)

Ramfjellet rundt

Med start og avslutning i Stordalen i Meråker legger vi opp til en tredagers tur hvor vi får med oss både Schulzhytta i Roltdalen og Skarvan nasjonalpark, samt Ramsjøhytta. Fredag ...

Kontaktinformasjon: