Avlyst How to telemark i Vassfjellet med DNT ung Trøndelag

Kurs

Dato
19. januar kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Kurs, Telemarkkurs, Dntungtrøndelag, Vassfjellet, Telemark
Arrangører
DNT ung Trøndelag, DNT Nord-Trøndelag , Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Turkode
42000
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. På grunn av for få påmeldte, velger vi å avlyse kurset. Men vi oppfordrer til å delta på "Telemarkkurs for nybegynnere" den 2.februar i stedet!

DNTung Trøndelag har flere vinterturledere som ønsker å slå et slag for den tradisjonsrike bratt nedoverbakke skiteknikken telemark på fjellski med stålkant.

I den forbindelse inviterer vi deg med til Vassfjellet hvor vi øver oss på telemark-kjøring på fjellski i de enkle bakkene. Vi stiller med instruktører som gir en grunnleggende innføring i ski- og svingteknikk på turski med stålkanter. Hvis skiene har BC-binding må denne være i kombinasjon med stødige skisko. Det anbefales slalomstaver eller teleskopstaver i stedet for turstaver.

Kvelden vil inneholde innføring i telemarkssvingen, praktiske øvelser, kjøring i bakken og personlig tips for å utvikle teknikken.

Pris: Kurset er gratis for DNTung medlemmer,13-26 år, 150 kr for de som ikke er medlem av DNT. Les mer om medlemsskap i DNT her

Heiskort og transport t/r skisenteret betales av den enkelte.

Påmelding: For å kunne stille med nok instruktører, ønsker vi du melder deg på denne turen på forhånd. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt.

Velkommen til en sosial og læringrik kveld i bakken!

How to telemark i Vassfjellet med DNT ung Trøndelag

DNTung Trøndelag har flere vinterturledere som ønsker å slå et slag for den tradisjonsrike bratt nedoverbakke skiteknikken telemark på fjellski med stålkant. I den forbindelse inviterer vi deg med til ...

Kontaktinformasjon:

  • DNT ung Trøndelag
  • Tlf. 73924200
  • E-post: tt@dnt.no