Grønn Fredag Trondheim

Arrangement

Dato
26. november kl. 10:00 - 17:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Arrangement, Medlemsmøte, Bærekraft, Grønnfredag
Arrangører
DNT ung Trøndelag, Nord-Trøndelag Turistforening , Trondhjems Turistforening , Barents Outdoor
Dette arrangementet er over!

26. november kan du bytte turutstyret ditt eller få det reparert GRATIS.
DNTung oppfordrer deg til langtidsbruk av alle produkter som du kjøper, slik at vi kan redusere at enorme mengder sports-og friluftsutstyr kastes eller ligger ubrukt. Derfor inviterer DNTung Trøndelag til byttedagen Grønn Fredag, for å gi friluftsutstyr og -klær og et nytt liv!

Vi er stolte over å ha med
Barents Outdoor på laget. Denne dagen tilbyr de alle medlemmer å reparere alt friluftsutstyr gratis, uansett merke på produktet. Sammen kan vi gjøre årets mørkeste dag for miljøet, litt mer grønn og positiv og gir deg to alternativer;

1.BYTT UTSTYR: Gi klær og utstyr som ikke blir brukt videre til noen andre:
Du kan BYTTE eller GI BORT utstyr til noen andre som trenger det. Lever inn noe og få muligheten til å bytte til deg utstyr du har bruk for. Ønsker du å gi bort uten å ta med deg noe er du selvsagt velkommen til det. Du kan SELGE utstyret ditt ved at vi merker produktet med pris og ditt telefonnummer, slik at kjøperen kan vippse deg penger. Du bestemmer prisen selv og kan velge om du ønsker å være der på dagen om en kjøper for eksempel skulle lure på noe vedrørende ditt produkt.

2. REPARER UTSTYR: Lever ødelagt turutstyr i kategorien telt, soveposer, ryggsekker og teknisk bekledning til GRATIS reparasjon!
Barents Outdoor har samlet 150 års erfaring med utvikling av høykvalitets utstyr for bruk i den nordiske fjellheimen med telt som spesialitet. De er  også opptatt av bærekraft og miljøvett og tilbyr derfor gratis reparasjon til alle TT medlemmer som leverer inn telt, sovepose, ryggsekk eller tekninsk bekledning denne dagen. Ikke medlemmer betaler halv pris for reparasjon i henhold til deres prisliste. Utstyr til reparasjon kan leveres både på TT brygga i Trondheim (vi frakter og henter felles) eller dirkete i Barents outdoor sine lokaler på Melhus mellom kl 12-18 fredag 26. november.
 
Både klær til bytting, salg og reparasjon kan leveres inn på TT-brygga fra og med mandag 22. november.
 
Husk miljøvettregel nummer 2: Sats på opplevelser, ikke utstyr! ♻️
 
Samme dag inviteres det til tilsvarende arrangement hos Barents Outdoor på Melhus. Mer om det arrangementet finner du her: https://bit.ly/3nqCOgt