JULEGRANTENNING og juleaktiviteter på Rønningen 1. advent

Fellestur

Dato
28. november kl. 10:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Julegrantenning, Julenissen, Grøt, Rønningen, Bål
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Første søndag i advent blir det julegrantenning på Rønningen, samt gange rundt treet med sang og musikk! Vi holder godt fyr på bålplassene og i stor lavvoen på tunet hele dagen.  Ute på tunet er stor-lavvoen åpen. Ute på tunet henger det opp en turtipp å bryne seg på for store og små med premier til alle (start og slutt i lavvoen). Vi har invitert eget nisseband, og selvfølgelig stikker Turbo innom :) Nissen kommer, og har noe på lur i sekken til alle barna! 

Rønningen er åpen for servering fra kl 10-16, hvor det blant annet er salg av nissefar sin "spesial-nisse-risengrynsgrøt"! En posjon av denne anbefales i forkant av julegrantenninga. 

Program for dagen:
Kl 10 Rønningen åpner
Kl 10 Vi tenner opp våre bålplasser som vil stå gjennom dagen

kl11-14 Turtippen er oppe og går med premier til alle som fullfører. Start og slutt i lavvoen

Kl 15:00: Julegrantenning og gang rundt juletreet.

Kle deg etter været og husk hodelykt for nedfarten. Er snøen kommet setter vi ut rompeakebrettene og lager akebakke og hopp:)

Turen inn til Rønningen:

Barnevogner og funksjonsnedsatte i rullestol anbefales å starte på Smisted parkering og trille grusveien inn, ca 3 km.

Alle andre anbefaler vi å starte enten på Granåsen eller skistadionet på Skogly/Ringvål.

Skogly/Ringvål. Parker ved skistadionet. Følg grusveien forbi laugovannet og opp til Vellikvatnet. Herfra blir grusveien smalere og smalere, men fortsett stien opp og ut, så står du plutselig på stien mellom Rønningen og Marken. Ta denne stien opp til høyre så er det ca 2-300 meter tilRønningen.

Fra Granåsen er det varriert og spennende tur opp gjennom varierende terreng. Kommunen har i samrabeid med turistforeningen lagt ut klopper over de værste bløthullene. Kloppene er for smale til barnevogn, men fine å gå for store og små :)

God tur!

JULEGRANTENNING og juleaktiviteter på Rønningen 1. advent

Første søndag i advent blir det julegrantenning på Rønningen, samt gange rundt treet med sang og musikk! Vi holder godt fyr på bålplassene og i stor lavvoen på tunet hele ...