Avlyst Vårskitur til Kråkvasstind og Storhornet

Fellestur

Fra dato
29. april kl. 19:30
Til dato
1. mai
Vanskelighetsgrad
Ekstra krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Skitur, Topptur, Hyttetur
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trollheimen (se kart)
Turkode
40018
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

På denne vårskituren drar vi på topptur til to av klassikerne i Trollheimen mens vi har base på vakre Bårdsgården, selvbetjent, i Storlidalen. Det er mulig å velge både fjellski og toppturski avhengig av om man prioriterer lett opptur eller frisk nedkjøring.

Kråkvasstind, 1700 moh,  har en av de flotteste utsiktene i området og gir ordentlig toppturfølelse samtidig som det er en veldig trygg topp.

Storhornet, 1589 moh, troner høyt over Oppdal og er akkurat passe bratt for alle skiløpere både opp og ned. Utsikten fra steinhytta på toppen er upåklagelig.

Fredag: Avreise fra Trondheim med privatbiler (samkjøring) på ettermiddagen til Bårdsgården hvor vi ved ankomst lager en enkel middag i fellesskap og planlegger helgas turer. 

Lørdag: Kråkvasstind er lett tilgjengelig på ski direkte ut fra Bårdsgården. Turen er på rundt 20 km t/r og med rundt 1100 høydemeter, så dette blir en god og lang dagstur. Vel tilbake på Bårdsgården lager vi lørdagsmiddagen sammen.

Søndag: Etter en god frokost og utsjekk setter vi oss i bilene og kjører til parkeringsplassen ved gården Breen (p-avgift) som vil være utgangspunktet for dagens topptur til Storhornet. Herfra er det jevn stigning mot toppen  etter merket vinterløype. Turen er på ca 11 km t/r og med en stigning på 900 høydemeter. Vel nede igjen til bilene er det bare hjemturen som står igjen. 

Utstyr: Se DNT sin pakkeliste for vinterturer

Pris medlem u/reise kr 2.945,-

Pris ikke medlem u/reise kr 3.795,- Bli medlem i DNT

Disse prisene dekker turledelse, to overnattinger, kveldsmat fredag, frokost og niste/termos både lørdag og søndag, samt middag lørdag kveld. Turleder kjøper inn mat som vi ordner sammen på hytta.  

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: generelle vilkår fellesturer

Vårskitur til Kråkvasstind og Storhornet

På denne vårskituren drar vi på topptur til to av klassikerne i Trollheimen mens vi har base på vakre Bårdsgården, selvbetjent, i Storlidalen. Det er mulig å velge både fjellski og ...

Kontaktinformasjon:

  • Eva Austvik
  • Tlf. 73924200
  • E-post: tt@dnt.no