Avlyst Introduksjonstur til vinterfjellet

Fellestur

Fra dato
11. februar kl. 19:30
Til dato
13. februar
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Skitur, Hyttetur, Helgetur, Fjelltur
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trollheimen, Trøndelag (se kart)
Turkode
40004
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Har du lyst å gå fra hytte til hytte i vinterfjellet, men er usikker på hva som kreves av klær og utstyr? Da kan denne helga være noe for deg.

Du har kanskje vært med på vinterturer tidligere, men ikke benyttet deg av selvbetjeningshytter, brukt feller eller planlagt turen selv. Vi har den selvbetjente hytta, Bårdsgarden som base denne helga og planlegger dagsturer sammen ut fra vær, erfaringer og ønsker. Vi prøver oss også på en topptur med bruk av skifeller.

Fredag: Privatbiler fra Trondheim på ettermiddagen til Bårdsgarden, oppmøte Bårdsgården senest kl. 19:30. Vi spiser kveldsmat sammen og planlegger helgens turer. 

Lørdag og søndag: Turer i området ut fra vær og ønsker. En av dagene tar vi en enkel topptur med feller. Turleder kommer med gode turtips underveis. Hjemreise på søndag ettermiddag.

Turleder kjøper inn mat som vi ordner sammen på hytta.  

Pris medlem u/reise kr 2.945,-

Pris ikke medlem u/reise kr 3.795,-  Bli medlem i DNT

Disse prisene dekker turledelse, to overnattinger, kveldsmat fredag, frokost og niste/termos både lørdag og søndag, samt middag lørdag kveld. 

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: generelle vilkår fellesturer

Introduksjonstur til vinterfjellet

Har du lyst å gå fra hytte til hytte i vinterfjellet, men er usikker på hva som kreves av klær og utstyr? Da kan denne helga være noe for deg. Du ...

Kontaktinformasjon:

  • Eva Austvik
  • Tlf. 73924200
  • E-post: tt@dnt.no