TurVerket - Førstehjelp på tur i marka

Fellestur

Dato
30. september kl. 16:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Førstehjelp
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Det kan enkelt oppstå både små og store skader når man er ute på tur. Denne gangen skal vi trene litt på hva man bør tenke på før man legger ut på tur, og hva man gjør når uhellet først skjer. Hva bør vi gjøre dersom noen skader beinet på tur, hvordan unngår vi hypotermi, og hva bør vi egentlig pakke med oss i sekken før vi legger ut på tur? Underveis spiser vi middag i marka, så ta med deg sitteunderlag, og gjerne litt ekstra tøy slik at du ikke fryser mens vi sitter. Har du en førstehjelpspakke eller annet utstyr kan du gjerne ta det med deg, så får du sett litt på hvordan du kan bruke utstyret du har selv. 

Oppmøte: 16:30 Fellesverket i Fjordgata 56-58

Lengde: 16:30-20:30

Påmelding: Meld deg på til høyre, eller send en mail til silje.fossen@dnt.no

TurVerket er et samarbeid mellom Trondhjems Turistforening og Fellesverket, Trondheim Røde Kors. Aktiviteten er for deg mellom 15-25 år som ønsker mer turerfaring eller deg som ønsker noen å gå turer sammen med. Alle turene er i Trondheim og nærområdet, og vi håper du får turerfaring, nye turvenner, og nye turer du kan gå også alene. Aktiviteten er gratis. 

TurVerket - Førstehjelp på tur i marka

Det kan enkelt oppstå både små og store skader når man er ute på tur. Denne gangen skal vi trene litt på hva man bør tenke på før man legger ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no