Avlyst Kveldstur med Fjellgruppa for synshemmede

Fellestur

Dato
11. november kl. 17:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer, Funksjonshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Synshemmede
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Fjellgruppa for synshemmede går en fin kveldstur langs Leirfossen. Vi starter på Nedre Leirfoss, og går til Øvre Leirfoss. Underveis tar vi en liten rast, så ta gjerne med deg varm drikke på termos, og noe å spise. Hodelykt kan være å anbefale nå som det er mørkt på kveldene, og brodder eller piggsko dersom det er glatt. 

Turen passer både for deg som er synshemmet, og du som vil lære hvordan du er ledsager på tur. 

Vi skal være ute, så kle deg etter været. Ta med ryggsekk med drikke og eventuelt noe å spise på hvis du blir litt småsulten underveis. Ta med sitteunderlag og hodelykt. 

Oppmøte: 11.november 17:30, bussholdeplass Maskinistboligene. Gi beskjed dersom du vil møtes i Midtbyen og ta buss sammen hit. Buss 24 går hit. 

Varighet: Ca. 3 timer 

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt. 

Fjellgruppa for synshemmede er et samarbeid mellom Trondhjems Turistforening og Norges Blindeforbund Trøndelag, som arrangerer tilrettelagte turer for deltakere med synshemminger, og kurs og opplæring for ledsagere som deltar på turene.

Kveldstur med Fjellgruppa for synshemmede

Fjellgruppa for synshemmede går en fin kveldstur langs Leirfossen. Vi starter på Nedre Leirfoss, og går til Øvre Leirfoss. Underveis tar vi en liten rast, så ta gjerne med deg ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no