Kveldstur med Fjellgruppa for synshemmede

Fellestur

Dato
20. oktober kl. 17:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer, Funksjonshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Synshemmede
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Fjellgruppa for synshemmede tar en kveldstur til Estenstadhytta, hvor vi spiser middag fra buffét. Husk påmelding så vi vet hvor mange som skal spise. Turen passer både for deg som er synshemmet, og du som vil lære hvordan du er ledsager på tur. 

Påmelding innen 4. oktober 2021 egenandel 75 kroner, ledsagere er gratis.

Det kan være vått og glatt, så kle deg etter været. Ta med ryggsekk med drikke og ekstra klær. Vi sitter inne på hytta, men kle deg etter været for turen. Hodelykt kan være lurt til hjemturen.  

Oppmøte: 20.oktober, 17:00 på Lohove bussholdeplass. Buss 3 går hit. Vi går samlet til Estenstadhytta.

Varighet: Ca. 3

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt. 

Fjellgruppa for synshemmede er et samarbeid mellom Trondhjems Turistforening og Norges Blindeforbund Trøndelag, som arrangerer tilrettelagte turer for deltakere med synshemminger, og kurs og opplæring for ledsagere som deltar på turene.

Kveldstur med Fjellgruppa for synshemmede

Fjellgruppa for synshemmede tar en kveldstur til Estenstadhytta, hvor vi spiser middag fra buffét. Husk påmelding så vi vet hvor mange som skal spise. Turen passer både for deg som er ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no