Friluftstrim i Lademoen park

Annet

Dato
1. desember 2021 kl. 13:30 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Annet, , Friluftstrim
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Få selvtillitt til å gå turer på egenhånd i naturen gjennom hyggelig samvær og trim med turglade mennesker i Lademoen park i Trondheim! Ta med en venn, eller nabo eller kom alene. I år er det friluftstrim både i Ilaparken og Lademoen park, så du kan velge den som passer best for deg!

Trimtilbudet har fokus på styrke- og balansetrening som øker evnen til å gå tur i ulendt terreng. Vi trener sammen og motiverer hverandre. Alle øvelsene kan tilpasses forskjellige nivåer og vanskelighetsgrader, slik at helt ferske kan trene sammen med de sprekeste og alle får utbytte av treningen. Gruppeledere gjennomfører oppvarming, og viser øvelser vi gjør sammen, og kommer med gode tips til hvordan du kan tilpasse treningen. Gruppelederne er studenter fra NTNU fysioterapiutdanningen, som har sin praksis i Friluftstrimmen. Hvor tøff treningen blir, er opp til deg, og alle øvelsene kan tilpasses hvis man har smerter i kroppen. 

Praktisk informasjon 

Ukedag og tidspunkt: Onsdager kl. 13:30-14:30 

Oppmøte: Ved fontenen i Lademoen park. Påmelding på nett, eller tlf. 73 92 42 00. Nærmeste holdeplass for buss og trikk er Buran. 

Ta på og ta med: Klær etter været som du kan bevege deg fritt i. Ha gjerne med litt ekstra klær i tilfelle det er kaldt. Ha på sko som sitter god på, gjerne joggesko. Når det blir kaldt er det anbefalt å bruke brodder eller piggsko, og ha gjerne med deg litt ekstra tøy i sekken så du holder varmen. 

Vi møtes hver onsdag 29.september-1.desember for hyggelig og sosial trim. Grunnet Corona er det ikke mulig å delta dersom man har forkjølelsessymptomer eller man er i karantene.

     Det vil være Friluftstrim i Ilaparken 15.september-15.desember, så du kan delta på trim der også. 

Velkommen! 

Friluftstrim i Lademoen park

Få selvtillitt til å gå turer på egenhånd i naturen gjennom hyggelig samvær og trim med turglade mennesker i Lademoen park i Trondheim! Ta med en venn, eller nabo eller kom alene. I ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no