Avlyst!!!Fjellridning i Meråker (DNT Ung Trøndelag)

Fellestur

Dato
11. oktober kl. 08:00 - 18:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjellridning
Arrangører
Nord-Trøndelag Turistforening, DNT ung Trøndelag , Trondhjems Turistforening
Turområde
Nord-Trøndelag (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi starter høstferien med en dagstur til Meråker for fjellridning på Islandshest. Vi samarbeider med Leif Karsten Haugen ved Meråkerfjell ridesenter, som har lang erfaring med å guide grupper på hesteryggen. 
Turen passer for ungsom 13-16 år, og vi bidrar til å organsiere felles transport fra Stjørdal stasjon kl.08 eller Meråker stasjon 0840. For de som har egen skyss så er det oppmøte på Meråker fjellridesenter kl.0900. 
Vi rir derfra med Leif Karsten Haugen som guide på hans flotte islandshester. Det blir en fin dag sammen med hestene og på ettermiddagen sørger vi for godt stell av hestene før vi returnerer.
Bruk gjerne lave fjellsko, klær etter vær, men husk at det er kaldere å sitte på hesteryggen enn å gå selv. Matpakke og varmt drikke og ekstra klær pakkes vanntett. Vi rir ikke med sekk, men har med utstyr vi trenger for dagen i salveskene på hestene.

Maks antall deltakere 12 stk
Pris Kr 1200 medlemmer / kr 1600 ikke medlemmer

Avlyst!!!Fjellridning i Meråker (DNT Ung Trøndelag)

Vi starter høstferien med en dagstur til Meråker for fjellridning på Islandshest. Vi samarbeider med Leif Karsten Haugen ved Meråkerfjell ridesenter, som har lang erfaring med å guide grupper på ...

Kontaktinformasjon: