Topptur til Munken AVLYST

Fellestur

Dato
19. september kl. 09:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Topptur
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Nord-Trøndelag (se kart)
Dette arrangementet er over!

Toppturen til Munken (519 moh) er en bratt dagstur med god betaling. På toppen belønnes du med storslått utsikt over Trondheim, Frosta og store deler av Trondheimsfjorden.

Turen starter ved kaja i Vanvikan. Der i fra går vi et lite stykke asfalt før stien går bratt opp til gårdsveien øst for Bjørgan gård. Stien fortsetter gjennom skog og tidvis blaut myr. Deretter kommer vi opp på tørrere og slakere terreng tett på Klumpan og Grønliklumpen (538 moh). Til høyre ut mot sjøen sees dagens turmål: Munken.  

Turen er ca 9,5 km og 600 høydemeter tur/retur.

Turen starter på hurtigbåtterminalen ved Pirterminalen i Trondheim. Oppmøte kl 09.15 på hurtigbåtterminalen. Vi tar båten sammen over til Vanvikan. Vi kommer oss også hjem med hurtigbåten på ettermiddagen. Mest sannsynlig kl 16.00. Hvis du vil delta på turen uten å ta hurtigbåten, møter du kl 10.oo ved kaia i Vanvikan.

Pakkeliste: Fjellsko, klær etter vær og mat/drikke for en lang dagstur. Husk at høsten har kommet og at det kan bli kaldt i fjellet. Det er også gode muligheter for å finne sopp nå, så ta gjerne med kniv og en tøy- eller papirpose i fall vi går forbi noen gode matsopper underveis.

Kart: 10090 Trondheim i Norge-serien.

Pris medlem u/reise kr 50,-

Ikke medlem u/reise kr 100,-

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse og det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt.  Smittevernstiltakene kan leses i sin helhet her:

 

Topptur til Munken AVLYST

Toppturen til Munken (519 moh) er en bratt dagstur med god betaling. På toppen belønnes du med storslått utsikt over Trondheim, Frosta og store deler av Trondheimsfjorden. Turen starter ved ...

Kontaktinformasjon:

  • Eva Austvik
  • Tlf. 73924200
  • E-post: tt@dnt.no