RETT UT - Geitfjellet fra Ferista

Fellestur

Dato
30. november kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi går fra Ferista til Geitfjellet. Denne turen er en populær klassiker som går på sti og grusvei, og passer for de fleste. Det er stigning opp til Geitfjellet, så staver kan være fint for de som ønsker det. Vær og føreforhold avgjør traseen vi velger. Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke!

Påmelding: Det er ikke påmelding på Rett ut turer lenger. Vi ber om at man viser hensyn til deltakere, holder seg hjemme dersom man er syk, og følger rutiner for god håndhygiene. 

Oppmøte: 11:00 Ferista. Parkeringsplass på stedet. Buss 11 til Byåsen Butikksenter, ca. 10 minutters gange til Ferista. 

Varighet: 3 timer

Lengde: 8-10 km

Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke! Kle deg etter vær og føre. På kveldsturene kan det være lurt å ha med hodelykt.

Om RETT UT - turene: 

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid tirsdager kl. 11.00, og turer på kveldstid onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. 

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer. 

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet til koronasituasjonen, og går på både kjente og ukjente stier i Trondheims-området. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk. 

Alle RETT UT - turer er gratis 

RETT UT - Geitfjellet fra Ferista

Vi går fra Ferista til Geitfjellet. Denne turen er en populær klassiker som går på sti og grusvei, og passer for de fleste. Det er stigning opp til Geitfjellet, så ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no