RETT UT - Rundtur fra Fjellsetra

Fellestur

Dato
2. november kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)

Vi tar en rundtur i marka med oppstart parkeringsplassen ved Fjellseter kapell. Hvor vi legger stien avhenger av vær og føre. Husk at det kan være vått på myrpartier, så kle deg etter været, og gjerne bruk sko som tåler litt vann.

Påmelding: Det er ikke påmelding på Rett ut turer lenger. Vi ber om at man viser hensyn til deltakere, holder seg hjemme dersom man er syk, og følger rutiner for god håndhygiene. 

Oppmøte: 11:00 Fjellsæter kapell. Parkering på stedet. Buss 26 går hit, sjekk bussruta da den går sjelden.

Varighet: 3 timer

Lengde: Ca. 8 km

Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke! Kle deg etter vær og føre. På kveldsturene kan det være lurt å ha med hodelykt.

Om RETT UT - turene: 

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid tirsdager kl. 11.00, og turer på kveldstid onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. 

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer. 

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet til koronasituasjonen, og går på både kjente og ukjente stier i Trondheims-området. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk. 

Alle RETT UT - turer er gratis 

RETT UT - Rundtur fra Fjellsetra

Vi tar en rundtur i marka med oppstart parkeringsplassen ved Fjellseter kapell. Hvor vi legger stien avhenger av vær og føre. Husk at det kan være vått på myrpartier, så ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no