RETT UT - Rundtur Granåsen-Stykket-Hestdalen-Klokktjønna

Fellestur

Dato
26. oktober kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)

Vi får en flott rundtur i marka hvor høstfargene preger naturen og gir oss en fantastisk ramme for turen. Vi starter på Granåsen, går til Stykket, og tar returen via Hestdalen og Klokktjønna.

Påmelding: Det er ikke påmelding på Rett ut turer lenger. Vi ber om at man viser hensyn til deltakere, holder seg hjemme dersom man er syk, og følger rutiner for god håndhygiene. 

Oppmøte: 11:00 Granåsen VM-anlegg nedre parkering. Parkering på stedet. Buss 2 til Bjørndalstoppen, bytt til buss 23 som går til Granåsen.

Varighet: 3 timer

Lengde: Ca. 9 km

Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke! Kle deg etter vær og føre. På kveldsturene kan det være lurt å ha med hodelykt.

Om RETT UT - turene: 

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid tirsdager kl. 11.00, og turer på kveldstid onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. 

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer. 

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet til koronasituasjonen, og går på både kjente og ukjente stier i Trondheims-området. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk. 

Alle RETT UT - turer er gratis 

RETT UT - Rundtur Granåsen-Stykket-Hestdalen-Klokktjønna

Vi får en flott rundtur i marka hvor høstfargene preger naturen og gir oss en fantastisk ramme for turen. Vi starter på Granåsen, går til Stykket, og tar returen via ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no