RETT UT - Rognstjønna i Bynesmarka

Fellestur

Dato
19. oktober kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Det blir en ny tur for Rett ut når vi i dag går til Rognstjønna i Bynesmarka. Der er det en fin sitteplass hvor vi raster. Retur rett sørover til utgangspunktet, eventuelt mot Gaustad og østover til Vintermyra; derfra rett ned til Kleivplassen.

Påmelding: Det er ikke påmelding på Rett ut turer lenger. Vi ber om at man viser hensyn til deltakere, holder seg hjemme dersom man er syk, og følger rutiner for god håndhygiene. 

Oppmøte: 11:00 Skogstad. Buss nr 75 fra Kongensgt K1 til Myrsund. Buss nr 78 fra Myrsund  til Kleivplassen (ved Skogstad). Ikke offentlig parkering, vi anbefaler at du tar buss. Sjekk AtB for busstider, turleder tilpasser turen så man rekker returbuss. 

Varighet: 3 timer

Lengde: Ca. 9km, avhengig av rutevalg

Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke! Kle deg etter vær og føre. På kveldsturene kan det være lurt å ha med hodelykt.

Om RETT UT - turene: 

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid tirsdager kl. 11.00, og turer på kveldstid onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. 

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer. 

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet til koronasituasjonen, og går på både kjente og ukjente stier i Trondheims-området. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk. 

Alle RETT UT - turer er gratis 

RETT UT - Rognstjønna i Bynesmarka

Det blir en ny tur for Rett ut når vi i dag går til Rognstjønna i Bynesmarka. Der er det en fin sitteplass hvor vi raster. Retur rett sørover til ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no