RETT UT - Oppdagelsestur i skiløypene på Saupstad

Fellestur

Dato
13. oktober kl. 17:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Sentralt i området Heimdal-Saupstad ligger Saupstad skistadion, inngangsporten til mange flotte turområder. På kryss og tvers innover Bymarka ligger merkede stier, og vi går på oppdagelsesferd her. Vi finner oss nye turruter, blir kjent i et nytt område for Rett ut, og hygger oss i hverandres selskap. Løypene er brede og fine, og passer de fleste fotgjengere.

Påmelding: Det er ikke påmelding på Rett ut turer lenger. Vi ber om at man viser hensyn til deltakere, holder seg hjemme dersom man er syk, og følger rutiner for god håndhygiene. 

Oppmøte: 17:30 Saupstad skistadion. Parkering på stedet. Buss 2 til Lyngvegen, eventuelt bytte til buss 16 på Åsheim skole. Buss 16 til Skytterbanen.

Varighet: 3 timer

Lengde: Avhenger av løypevalg, maks 10 km

Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke! Kle deg etter vær og føre. Det kan være mørkt på kvelden, så ta med deg hodelykt. 

Om RETT UT - turene: 

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid tirsdager kl. 11.00, og turer på kveldstid onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. 

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer. 

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet til koronasituasjonen, og går på både kjente og ukjente stier i Trondheims-området. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk. 

Alle RETT UT - turer er gratis 

 

RETT UT - Oppdagelsestur i skiløypene på Saupstad

Sentralt i området Heimdal-Saupstad ligger Saupstad skistadion, inngangsporten til mange flotte turområder. På kryss og tvers innover Bymarka ligger merkede stier, og vi går på oppdagelsesferd her. Vi finner oss ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no