RETT UT - Pilegrimsleden fra Klæbu til Tiller

Fellestur

Dato
12. oktober kl. 11:15 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

I dag vandrer vi videre på Pilgrimsleden. Vakker tur fra Torgård til Tiller kirke. I dag er det best å komme med buss, da vi ender opp en annen plass.

Påmelding: Det er ikke påmelding på Rett ut turer lenger. Vi ber om at man viser hensyn til deltakere, holder seg hjemme dersom man er syk, og følger rutiner for god håndhygiene. 

Oppmøte: 11:15 Torgård bussholdeplass. Buss 1 til Tillerterminalen, bytte til buss 72 på Tillerterminalen 10:55. Merk at turen starter noe senere pga. kollektivtransport. Dersom man kjører kan man parkere på Skjøla parkeringsplass, ca. 10 minutters gange til Torgård. Vi anbefaler buss på denne turen. 

Kontakt turleder ved spørsmål: Sandi, 452 57 241

Varighet: 3 timer

Lengde: 9 km

Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke! Kle deg etter vær og føre.

Om RETT UT - turene: 

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid tirsdager kl. 11.00, og turer på kveldstid onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. 

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer. 

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet til koronasituasjonen, og går på både kjente og ukjente stier i Trondheims-området. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk. 

Alle RETT UT - turer er gratis 

 

RETT UT - Pilegrimsleden fra Klæbu til Tiller

I dag vandrer vi videre på Pilgrimsleden. Vakker tur fra Torgård til Tiller kirke. I dag er det best å komme med buss, da vi ender opp en annen plass. ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no