RETT UT - Trimpoeng i Estenstadmarka

Fellestur

Dato
6. oktober kl. 17:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Rett ut finnes også på Trimpoeng-appen. Der finner du nesten 200 turmål spredt i Trondheim, Melhus, og Malvik. Denne dagen møtes vi i Estenstadmarka for å samle poeng sammen.

Last ned appen gratis på forhånd, og finn konkurransen "Rett ut 2" som du gratis deltar på. Alle som samler mer enn 50 poeng er med i trekninga av fine premier. Les mer om konkurransen her: http://trimpoeng.no/i/trondhjemsturistforening21

Påmelding: Det er ikke påmelding på Rett ut turer lenger. Vi ber om at man viser hensyn til deltakere, holder seg hjemme dersom man er syk, og følger rutiner for god håndhygiene. 

Oppmøte: 17:30 Bekken gård. Parkering på stedet. Buss 12 til Lohove, ca 20 minutters gange til parkeringsplassen over Kleivavegen.

Varighet: 3 timer

Lengde: Maks 10 km

Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke! Husk hodelykt. Kle deg etter vær og føre.

Om RETT UT - turene: 

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid tirsdager kl. 11.00, og turer på kveldstid onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. 

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer. 

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet til koronasituasjonen, og går på både kjente og ukjente stier i Trondheims-området. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk. 

Alle RETT UT - turer er gratis 

 

RETT UT - Trimpoeng i Estenstadmarka

Rett ut finnes også på Trimpoeng-appen. Der finner du nesten 200 turmål spredt i Trondheim, Melhus, og Malvik. Denne dagen møtes vi i Estenstadmarka for å samle poeng sammen. Last ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no