RETT UT - Langdalskollen post 4 i Til Topps

Fellestur

Dato
5. oktober kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Langdalskollen (300moh) er et nytt og spennende Til Topps-mål denne sesongen. Utsikten fra utsiktspunktet gir et mektig overblikk over Trondheim by. Selv 300 høydemeter opp i Bymarka får man følelsen av å stå rett ovenfor byen, med god utsikt mot Trondheims kystlinje, Nidarosdommen, Nidelva, Tyholttårnet og NTNU.

Til Topps er et turtilbud utviklet av Trondhjems Skiklub og Trondhjems Turistforening. 2021 er 20. året på rad vi gjennomfører dette turtilbudet. I år utvider vi antall turer fra 7 til 10 turmål i Trondheimsmarka. På hver topp står det en registreringstavle med et kodeord. Kodeordet kan du notere i brosjyren for Til Topps. Du kan også bruke UTappen og registrere ditt besøk med den.

Påmelding: Det er ikke påmelding på Rett ut turer lenger. Vi ber om at man viser hensyn til deltakere, holder seg hjemme dersom man er syk, og følger rutiner for god håndhygiene. 

Oppmøte: 11:00 Ferista. Parkering på stedet. Buss 11 til Byåsen Butikksenter, ca 10 minutters gange til parkeringsplassen. 

Varighet: 3 timer

Lengde: Ca. 7km

Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke! Kle deg etter vær og føre.

Om RETT UT - turene: 

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid tirsdager kl. 11.00, og turer på kveldstid onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. 

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer. 

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet til koronasituasjonen, og går på både kjente og ukjente stier i Trondheims-området. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk. 

Alle RETT UT - turer er gratis 

 

RETT UT - Langdalskollen post 4 i Til Topps

Langdalskollen (300moh) er et nytt og spennende Til Topps-mål denne sesongen. Utsikten fra utsiktspunktet gir et mektig overblikk over Trondheim by. Selv 300 høydemeter opp i Bymarka får man følelsen ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no