RETT UT - Pilegrimsleden Ranheim til Nidaros

Fellestur

Dato
28. september kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)

St.Olavsleden strekker seg 580km fra Selånger ved Sveriges østkyst, og ender ved Nidarosdomen. Siste del av etappen går fra Ranheim til Nidarosdomen, og er en flott tur hvor man får variert terreng og naturopplevelser. Vi velger å følge naturskjønne Ladestien inn til Nidarosdomen. Underveis får vi nyte vakker utsikt mot Trondheimsfjorden og Fosen, variert miljø hvor vi både går litt i skog og boligområder. Turen går på fine stier og veier med lite stigning.

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt. Påmelding åpner to uker før turen. 

Oppmøte: 11:00 ved Ranheim kirke. Parkering ved Hansbakkfjæra, buss 1 til Ranheim holdeplass. Merk at turen går én vei, ved parkering må du ta buss tilbake etter turen for å hente bilen.

Varighet: 3 timer

Lengde: 12km

Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke! Kle deg etter vær og føre.

Om RETT UT - turene: 

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid tirsdager kl. 11.00, og turer på kveldstid onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. 

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer. 

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet til koronasituasjonen, og går på både kjente og ukjente stier i Trondheims-området. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk. 

Alle RETT UT - turer er gratis 

 

RETT UT - Pilegrimsleden Ranheim til Nidaros

St.Olavsleden strekker seg 580km fra Selånger ved Sveriges østkyst, og ender ved Nidarosdomen. Siste del av etappen går fra Ranheim til Nidarosdomen, og er en flott tur hvor man får ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no