RETT UT - Solemsvåttan post 9 i Til Topps

Fellestur

Dato
22. september kl. 17:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi går til post 9 i Til Topps - Solemsvåttan. Det er vokst opp en god del skog på toppen av Solemsvåttan. Et utsiktstårn som er bygget der, gjør at en likevel kan få god utsikt over Jonsvatnet, mot fjorden og deler av byen. Det er lagt til rette med rasteplasser, bål- og grillplasser på toppen.

Til Topps er et turtilbud utviklet av Trondhjems Skiklub og Trondhjems Turistforening. 2021 er 20. året på rad vi gjennomfører dette turtilbudet. I år utvider vi antall turer fra 7 til 10 turmål i Trondheimsmarka. På hver topp står det en registreringstavle med et kodeord. Kodeordet kan du notere i brosjyren for Til Topps. Du kan også bruke UTappen og registrere ditt besøk med den.

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt. Påmelding åpner to uker før turen. 

Oppmøte: 17:30 Tjønnstuggu parkering. Parkering på stedet. Buss 25 og 41 til Reppe, ca. 15 minutters gange fra bussholdeplassen til parkeringsplassen.

Varighet: 3 timer

Lengde: 4 km, men en del stigning

Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke! Kle deg etter vær og føre.

Om RETT UT - turene: 

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid tirsdager kl. 11.00, og turer på kveldstid onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. 

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer. 

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet til koronasituasjonen, og går på både kjente og ukjente stier i Trondheims-området. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk. 

Alle RETT UT - turer er gratis 

 

RETT UT - Solemsvåttan post 9 i Til Topps

Vi går til post 9 i Til Topps - Solemsvåttan. Det er vokst opp en god del skog på toppen av Solemsvåttan. Et utsiktstårn som er bygget der, gjør at en ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no