RETT UT - Stokkbekken til fjorden

Fellestur

Dato
21. september kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi går fra Dragvoll til Rotvoll langs Stokkbekken, denne gangen får vi se turen i høstens farger. Stokkbekken er en spennende og frodig tursti hvor det er mulig å se både fugler og dyr. Vi raster underveis, så husk noe å sitte på, og gjerne ekstra tøy, samt matpakke og noe varmt å drikke. 

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt. Påmelding åpner to uker før turen. 

Oppmøte: 11:00 parkeringsplassen på NTNU Dragvoll som heter Dragvoll. Det er betalingsparkering ved NTNU, buss 3 går fra Kongens gate til Dragvoll.

Varighet: 3 timer

Lengde: 8 km

Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke! Kle deg etter vær og føre.

Om RETT UT - turene: 

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid tirsdager kl. 11.00, og turer på kveldstid onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. 

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer. 

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet til koronasituasjonen, og går på både kjente og ukjente stier i Trondheims-området. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk. 

Alle RETT UT - turer er gratis 

 

RETT UT - Stokkbekken til fjorden

Vi går fra Dragvoll til Rotvoll langs Stokkbekken, denne gangen får vi se turen i høstens farger. Stokkbekken er en spennende og frodig tursti hvor det er mulig å se ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no