RETT UT - Trimpoeng i Bymarka

Fellestur

Dato
15. september kl. 17:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Rett ut finnes også på Trimpoeng-appen. Der finner du nesten 200 turmål spredt i Trondheim, Melhus, og Malvik. I dagen møtes vi i Bymarka for å samle poeng sammen.Vi går via leirplass ved Store Leirsjøen til Klokktjønna. Retur via Frøset eller Våddan. Tar med oss trimpoeng ved leirelvstien før retur Granåsen P-plass. Sko som tåler litt våt myr innover fra Leirsjøen. Litt drikke og matpakke i sekken til en liten rast. 

Last ned appen gratis på forhånd, og finn konkurransen "Rett ut 2" som du gratis deltar på. Alle som samler mer enn 50 poeng er med i trekninga av fine premier. Les mer om konkurransen her: http://trimpoeng.no/i/trondhjemsturistforening21

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt. Påmelding åpner to uker før turen. 

Oppmøte: 17:30 Granåsen VM-anlegg, nedre parkering. Parkering på stedet. Buss 2 til Bjørndalstoppen, bytt til buss 23 som går til Granåsen.

Varighet: 3 timer

Lengde: Maks 10km

Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke! Kle deg etter vær og føre.

Om RETT UT - turene: 

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid tirsdager kl. 11.00, og turer på kveldstid onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. 

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer. 

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet til koronasituasjonen, og går på både kjente og ukjente stier i Trondheims-området. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk. 

Alle RETT UT - turer er gratis 

 

RETT UT - Trimpoeng i Bymarka

Rett ut finnes også på Trimpoeng-appen. Der finner du nesten 200 turmål spredt i Trondheim, Melhus, og Malvik. I dagen møtes vi i Bymarka for å samle poeng sammen.Vi går ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no