RETT UT - Topp5

Fellestur

Dato
1. september kl. 14:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

I år arrangeres Topp7 for 10. gang. Jubileumsarrangementet blir gjennomført på en helt ny måte pga. smittevernsituasjonen. Vi arrangerer en guidet Topp5 hvor vi sammen går 5 av toppene. Dette er en lang tur med en del stigning, og er derfor merket som en krevende Rett ut-tur.

Du får muligheten til å møte andre turglade mennesker, vi kjører ut vanndunker på forhånd slik at du kan fylle opp drikkeflasken, og turlederne passer på at vi holder oss på riktig rute. For å delta må du laste ned Trimpoeng-appen og betale deltakeravgift for Topp7. Når du har fullført Topp5 kan du hente kopp og t-skjorte i TT-butikken i Sandgata. Det er ikke mulig å delta på denne turen dersom du ikke har betalt deltakeravgift i appen. Les mer om appen, deltakeravgift, og rute her: https://www.topp7.no/forside-01/. 

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt. Påmelding åpner to uker før turen. 

Oppmøte: 14:00 paviljongen i Ilaparken

Varighet: Ca. 6 timer

Lengde: 20 km 

Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke! Kle deg etter vær og føre.

Om RETT UT - turene: 

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid tirsdager kl. 11.00, og turer på kveldstid onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. 

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer. 

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet til koronasituasjonen, og går på både kjente og ukjente stier i Trondheims-området. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk. 

RETT UT - Topp5

I år arrangeres Topp7 for 10. gang. Jubileumsarrangementet blir gjennomført på en helt ny måte pga. smittevernsituasjonen. Vi arrangerer en guidet Topp5 hvor vi sammen går 5 av toppene. Dette er ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no