Løping på sti i Leinstrandmarka

Fellestur

Dato
30. juni kl. 19:00 - 20:30
Passer spesielt for
Voksne, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Fottur, Løpetur
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Har du hørt om Bjørnstien, Vellikvatnet eller syrekneika ved Jelleintrøa? Vil du bli kjent med nye deler av Bymarka med løpesko på beina? Bli med på løping på sti i Leinstrandmarka. Dette er en tur for deg som har løpt noe i marka før, men som ønsker å bli kjent med nye områder og løpe sammen med andre som liker terrengløping.

Løperuta er ikke satt, men vi satser på å bli kjent med flere nye stier, åser og vann i løpet av turen. Turen vil ta ca 1,5 time på kupert og variert sti. Vi skal holde et rolig tempo der vi kan se oss rundt og prate sammen underveis. Samtidig krever turen en viss form. For å bli med bør du klare å løpe 15 km på asfalt i 10 km/t uten problem. 

Oppmøte ved Hestsjøen badeplass kl.19:00. Nærmeste bussholdeplass er Fjøsvollan. Vi venter på turdeltakere som kommer med bussen som er der rett før kl.19:00. Turen vil bli lagt opp slik at vi starter og slutter samme sted.

Pakkeliste: Løpesko med godt grep (eks terrengløpesko), klær etter vær og en lett løpesekk/vest/belte med vann, næring og vindjakke. 

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer og kurs er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt. 

Når du melder deg på dette kurset/turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: generelle vilkår fellesturer

Løping på sti i Leinstrandmarka

Har du hørt om Bjørnstien, Vellikvatnet eller syrekneika ved Jelleintrøa? Vil du bli kjent med nye deler av Bymarka med løpesko på beina? Bli med på løping på sti i ...