Fra Selsbakk til Ilsvikøra over Øvre Byåsen */**

Fellestur

Dato
17. juni kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Arrangører
Veteranan i Trondhjems Turistforening, Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)

Starten på turen er endret i forhold til det trykte programmet pga arbeidet med Nydalsbrua langs Osloveien og ved Sluppen bru

Turen starter på bussholdeplassen Hallset. Buss nr 3 til Hallset, starter når bussen med ankomst kl 1007 er kommet. Denne bussen passerer Prinsenkrysset K1 kl 0954. Bussen går hvert 10. minutt. Går derfra gangveien ned til Selsbakk. Hvis dette startstedet ikke passer, møtes vi der gangveien kommer ned på Selsbakkveien, rett imot Selsbakk stasjon. Der er vi ca kl 1030. I så fall må jeg få beskjed fra dem som vil starte der, tlf 926 81 369. Ellers går turen som beskrevet i programmet.

Fra Selsbakk stasjon går vi Uglabekkstien til Ferstad. Derfra gjennom boligstrøk til Kyvatnet, på sti rundt sør- og vestsida av Kyvatnet til turvegen tar av gjennom skogen til boligstrøket nedenfor Torshaug. Gjennom boligstrøket til sørsida av Theisendammen. Langs vestsida av dammen til utløpet. Følger derfra turvegen langs Ilabekken ned til Ilsvikøra.

Slak sti og veg opp til Kyvatnet, lett terreng. Derfra delvis skogssti som kan ha noe våte partier. Så turveg, grusveg og noen kortere asfaltstrekninger. Fra Theisendammen og ned til Ilsvikøra på tilrettelagt turveg, inkludert en del trapper. I alt 9-10 km.

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer og kurs er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt. Denne turen er kun åpen for påmelding for bosatte i Trondheim kommune grunnet strenge nasjonale og lokale smittevernforskrifter som sier at det kun er anledning til deltagelse for personer bosatt i samme kommune.

Fra Selsbakk til Ilsvikøra over Øvre Byåsen */**

Starten på turen er endret i forhold til det trykte programmet pga arbeidet med Nydalsbrua langs Osloveien og ved Sluppen bru Turen starter på bussholdeplassen Hallset. Buss nr 3 til ...