Oppstartsdugnad på Trollheimshytta 16. - 20. juni

Dugnad

Fra dato
16. juni kl. 08:45
Til dato
20. juni kl. 19:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Dugnad, Rydding, Male, Vaske, Rydde, Fikse, Re, Ordne, Snekre.
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trollheimen (se kart)

På Trollheimshytta i midten av ville og vakre Trollheimen er det mange interessante oppgaver vi trenger hjelp til å få utført før sommersesongen starter. Vi skal vaske golv, re opp senger og rydde rundt husene etter vinteren. Vi skal olje utemøbler og platter. Vi skal tømme utedoet, og det er en stor og viktig oppgave kun de tøffeste kan utføre. Vi skal også pusse opp tørrvarelageret i kjelleren, og der skal nye hyller monteres. Torsdag 17. kommer helikopteret med matvarer, og da er det godt med mange hender til å få alt i hus. Det er også behov for å male vinduskarmer og vinduer i hovedhytta og sjølhusholdet. 

I år er det ikke vann i Gråsjøen. Det betyr at det ikke er båtskyss, så alle må gå 16 km for å komme til hytta. De som skal delta på dugnaden må derfor være i stand til å gå innover i vanlig tempo med egen sekk på ryggen. Det er grei sti det meste av veien, og noe myr innimellom. Vi beregner å bruke 5 - 6 timer på turen innover. På grunn av denne gåturen inn og ut, regnes dugnaden som krevende. Dersom du er frisk og rask og har lyst til å bidra, er du hjertelig velkommen som deltaker på dugnad!

Vi har en del retningslinjer vi skal følge for å unngå spredning av covid-19-viruset, og disse vil deltakerne få tilsendt før avreise. Vi ønsker at så mange som mulig kjører egen bil til demningen på Gråsjøen, men vi er behjelpelige med skyss dersom noen trenger det. TT sørger ellers for mat og overnatting. Dugnaden blir leda av Eskil Følstad og verskapet Elisabeth og Didrik på hytta. 

 

Oppstartsdugnad på Trollheimshytta 16. - 20. juni

På Trollheimshytta i midten av ville og vakre Trollheimen er det mange interessante oppgaver vi trenger hjelp til å få utført før sommersesongen starter. Vi skal vaske golv, re opp senger ...

Kontaktinformasjon: