DNT Ambassadørkurs

Kurs

Dato
31. august kl. 18:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer, Fjellsportinteresserte
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Dette arrangementet er over!

Du - vår nye turleder eller ambassadør? DNT-ambassadører er frivillige som tar i et tak på turer, kurs, og arrangementer i nærområdet. På dette digitale kurset vil du lære litt om hvem Trondhjems Turistforening er, hva vi gjør, og hvordan du kan bli med i en aktivitet. Pga. siste tidens smittesituasjon blir kurset digitalt. Du vil få tilsendt link til kurset på mail mandag 30.august.

Det blir også et kort informasjonsmøte, hvor du får høre fra dugnad og hyttedrift, aktivitetsavdelingen, og markedsføringsavdelingen. TT trenger flere dyktige frivillige som kan bidra i de ulike aktivitetene, og der får du mulighet til å stille spørsmål om aktiviteter du kunne tenke deg å være med på, eller lære om aktiviteter du ikke har hørt om før. 

Kurset gir deg en god innføring i foreningens mål, strategier og aktiviteter. For de som ønsker å bli turledere i foreningen tilsvarer dette kurset modul 1 som er obligatorisk på turlederutdanningen. Nærmere info om turlederutdannigen finner du her: turlederutdanningen

Varighet: 3 timer

Når:  31.august, 18-21

Hvor: Informasjon kommer senere

Påmelding: 30.august

Pris: Gratis, men deltagelse betinger at man er medlem av DNT/TT

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no