Avlyst Høst-friluftsskole i Bymarka

Arrangement

Fra dato
11. oktober kl. 08:30
Til dato
14. oktober kl. 15:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Dnt-Skolefri, Rønningen, 5-7-Klasse, Hverdagsfriluftsliv
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Bli med på 4 aktive, sosiale og morsomme dager i Bymarka.

Friluftsskole i Bymarka er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom mellom 10–13-år. Målet er å skape et positivt og lystbetont ferietilbud i nærmiljøet som skal legge grunnlag for varige friluftsvaner. 

Program for uken:

NB! Oppmøte hver dag i Granåsen kl 08:30, henting samme stedt kl 15:30.

Mandag: Vi begynner med noen enkle naveleker på parkeringsplassen, innen vi går samlet til leirstedet.  Resten av dagen bruker vi på å riggge opp leirplassen. Hvis det blir tid, legges det tilrette for opplæring i bruk av øks, kniv og sag. Felles nedtur til parkeringsplassen.

Tirsdag: Vi går opp til Rønningen hvor vi sammen skal lage bålmat! Alle hjelper til med å lage en tre-retters felles lunsj.

Onsdag: Det blir fokus på orientering. Dette blir morsomt, spennede og lærerikt!

Torsdag: Vi bruker det vi lærte om orientering og drar på skogsekspedisjon til Rønningen.På Rønningen får vi servert kanelbolle og kakao!

NB! Endringer i programmet kan forekomme på grunn av vær og forhold.

Få mer ut av høstferien du også!

Sted: Bymarka
Pris:
Kr 600,- for DNT-medlem/kr 950,- for ikke-medlem.  

Du kan lese mer om medlemskap i DNT her.

Prisen inkluderer opplæring i friluftsliv, tre retters varmlunsj tirsdag, førstehjelpsopplæring, servering på Rønningen torsdag. Det er med egne ledere som følger deltakerne hele tiden og gjennomfører aktiviteter underveis på campen.

Denne turen har noen subsidiere deltakerplasser for deg som ønsker å delta men ikke har økonomisk kapasitet. Send en mail til silje.fossen@dnt.no. Forespørselen behandles konfidensielt.

Smittevernstiltak på turer og hytter
Deltakere må selv være med å ta ansvar for å overholde god avstand til hverandre og ellers ta hensyn slik at det er god plass og god køkultur på tur. 

Våre campledere er godt informert om tiltakene og vil hjelpe deltakerne å få en tur som i hovedsak er preget av turopplevelsene i en romslig og sikker atmosfære og ikke Covid 19.

Se FHIs temaside for koronavirus

Mer informasjon sendes til de påmeldte.

Høst-friluftsskole i Bymarka

Bli med på 4 aktive, sosiale og morsomme dager i Bymarka. Friluftsskole i Bymarka er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom mellom 10–13-år. Målet er å skape et ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: tt@dnt.no