Løping på sti i Trollamarka

Fellestur

Dato
19. mai kl. 18:45 - 20:15
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Løpetur
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Nordmøre med Fjordruta, Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Har du hørt om Svartdalsfjellet eller Tiendalsdammen? Vil du bli kjent med nye deler av Bymarka med løpesko på beina? Bli med på løping på sti i Trollamarka. Dette er en tur for deg som har løpt noe i marka før, men som ønsker å bli kjent med nye områder og løpe sammen med andre som liker terrengløping.

Løperuta avhenger av snø- og føreforhold, men vi satser på å bli kjent med flere nye fjell, heier, tjern og stier i løpet av turen. Turen vil bli ca 1,5 time på kupert og variert sti. Vi skal holde et rolig tempo der vi kan se oss rundt og prate sammen underveis. Samtidig krever turen en viss form. For å bli med bør du klare å løpe 15 km på asfalt i 10 km/t uten problem. 

Oppmøte ved Trolla barnehage kl. 18:45. Nærmeste bussholdeplass er Trollahaugen 10. 

Pakkeliste: Løpesko med godt grep (eks terrengløpesko), klær etter vær og en lett løpesekk/vest/belte med vann, næring og vindjakke. 

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer og kurs er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt. 

NB! Det er i en tidsavgrenset periode kun åpnet for at  personer bosatt i samme kommune som turen går i, kan delta på våre arrangement, jamfør gjeldende smittevernsanbefalinger fra Trondheim kommune. Denne turen er berørt av denne begrensningen.

Når du melder deg på dette kurset/turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: generelle vilkår fellesturer

Løping på sti i Trollamarka

Har du hørt om Svartdalsfjellet eller Tiendalsdammen? Vil du bli kjent med nye deler av Bymarka med løpesko på beina? Bli med på løping på sti i Trollamarka. Dette er ...

Kontaktinformasjon:

  • Eva Austvik
  • Tlf. 73 29 42 00
  • E-post: tt@dnt.no